WordPress, code is poetry

Som en del av er säkert redan vet så drivs denna sida med bloggverktyget WordPress. Jag har under flera års tid i stort sett bara använt det för alla de sidor som jag bygger både till kunder och till mig själv. Anledningen till att jag verkligen älskar WordPress är dess flexibilitet, enkelhet samt kraften i att så många tillför och delar med sig av sina egna tillägg (plugins) och teman.

Har du inte testat WordPress är det verkligen dags nu. Du kan välja mellan att gratis ladda hem alla filer som krävs och installera det på en egen server (kräver php och mysql) eller att bara börja blogga direkt på deras sida.

Jag kommer kontinuerligt skriva om WordPress på bywire.se. Både om tips och trix, olika hacks som kan vara bra att känna till samt när jag hittar snygga teman eller bra tillägg.

Här kan ni läsa en bra artikel som tar upp 10 bra hacks för WordPress (smashingmagazine.com).

Kommentera