BuddyPress finns nu för vanliga WordPress

Idag lanserades BuddyPress 1.2 Beta. En av nyheterna i den nya releasen är att du inte längre behöver ha en WordPress MU installation för att kunna använda dig av paketet. Nu kan alla som använder sig av en vanlig installation av Worpress göra om sin blogg till en social nättjänst.

”BuddyPress är en samling plugins och teman som gör om din WordPressinstallation till en social nättjänst (community)” – Wikipedia

Tänk på att detta är en beta, vilket innebär att du inte ska använda dig av denna version i en skarp miljö (om du inte är modig d.v.s.). Ladda hem BuddyPress 1.2 Beta nu och testa. Glöm inte att rapportera buggar osv till teamet bakom BuddyPress.

Jag har själv inte hunnit testa den nya versionen men inom några dagar kommer jag skriva en mer utförlig recension här på bywire.se.

Kommentera