Missa inte att rösta i Stora bloggpriset

Just nu pågår Sveriges största tävling för bloggare, Stora bloggpriset. Förra årets vinnare i kategorin ”Prylar och teknik”, moderskeppet.se är återigen nominerad men min röst faller på Tommy K Johanssons blogg om prylar och teknik. Jag röstar inte på den snyggaste bloggen (då skulle moderskeppet vinna över tkj) utan på det välskrivna och väldigt varierande innehållet.

”Stora Bloggpriset är ett årligen återkommande evenemang för att utse årets bästa svenska bloggare. Bakom priset, som instiftades 2008, står Aftonbladet och Bloggportalen och syftet är att främja goda prestationer inom svenskt bloggande. Fem finalister i varje kategori nomineras av en bloggpanel och vinnarna kommer utses av svenska folket genom en webbomröstning.”

Aftonbladet har idag en artikel om de fem nominerade i kategorin ”Vardagsliv & fritid”. Tidigare har bloggare från kategorierna ”Design & Inredning” och ”Politik och Samhälle” blivit intervjuade.

Även om bywire.se är en väldigt ny blogg så är målet givetvis att jag någon gång i framtiden själv ska bli nominerad. Det skulle vara väldigt roligt. Men som med allting är det bara att ligga i och hoppas.

Jag önskar alla deltagare lycka till. Missa inte att rösta du också!

Kommentera