Apple lättar på nedladdningsgränsen via 3G till iPhone

Om du äger en iPhone så vet du redan att det inte finns någon gräns för hur mycket streamad video du får titta på. Av någon outgrundlig anledning så har man däremot varit tvungen att använda datorn eller en WiFi-uppkoppling för att kunna ladda ned eller uppdatera program från App Store som överstiger 10 MB. Via 3G eller edge har det varit omöjligt.

Förra året, i och med lanseringen av iPhone OS 3.0, så höjdes gränsen till 20 mb, men då bara för podcasts. Nu har jag blivit uppmärksammad via blogonthego.se att detsamma äntligen också gäller för program.

Jag tycker i och för sig att det fortfarande är för lite, men 20 MB är alltid mer än 10 MB. Förhoppningsvis är detta en utveckling i riktning mot att helt ta bort den övre gränsen.

Personerna bakom Blog On The Go driver också en startsida för iPhones som ni borde titta närmare på. Tyvärr finns inte bywire.se representerad där ännu men det är jag däremot på iphone-start.se. Ni hittar bywire.se under teknik & IT.

1 tanke kring ”Apple lättar på nedladdningsgränsen via 3G till iPhone

  1. Måns

    Hej!
    Skulle hämta en app från appstore, då det tydligen översteg 20mb och jag skulle ansluta till en dator. Då gjorde jag detta, men nu står appen bara och säger ”hämtar”. Och det går inte att ta bort den därifrån. Och eftersom jag redan klickat på buy, så vill jag ju inte betala 2 gånger ifrån datorn. Hur gör jag?

    Svara

Kommentera