Angry Birds till Iphone


Iphone är en bra mobiltelefon, det kan jag inte hålla mig från att säga. Jag är inne på min andra modell (3GS) och den har sedan starten underlättat mina dagar något otroligt.

Att kunna ha alla de applikationer som jag behöver i mitt arbete (youtube, twitter, facebook osv.) direkt i fickan är verkligen oumbärligt.

Men, utöver alla nyttoprogram så finns det också en hel del roliga spel till Iphone. Mitt senast inköp är Angry Birds.

Angry Birds

Spelet startar med att några gröna grisar stjäl ägg från några fåglar. Fåglarna bestämmer sig för att återta sina förlorade, ofödda fågelbarn genom att med en slangbella skicka sig själva rakt in i fienden. Under spelets gång får du tillgång till fler sorters fåglar, alla med olika specialförmågor som du aktiverar genom att peka på skärmen. En fågel delar upp sig i tre och en annan exploderar vid träff. Sammanlagt finns 5 olika ”modeller” av kamikazefåglar. Ni som har spelat flashspelet Crush the Castle känner kanske igen konceptet.

Angry Birds innehåller 63 olika nivåer vilket garanterar flera timmars roligt tidsfördriv och kostar för tillfället bara 7 kr (15 kr ordinarie pris).

Spelet ligger nu på topplistan i App Store.

2 tankar kring ”Angry Birds till Iphone

  1. Tommy Gabrielsson Inläggsförfattare

   Jag har testat en hel del apps för twitter men den jag gillar bäst är Tweetie 2. Den är inte gratis men den är helt klart värd sina 22 kr.

   Saker som Tweetie 2 klarar av

   – Hantera flera konton
   – Offline läge
   – Widescreen läge
   – Spara vad du skriver i en cache, och återställer allt vid t.ex. ett inkommande telefonsamtal
   – Spara utkast
   – Trådade DM
   – Kan koppla Twitter konton till kontakter i adressboken
   – Visar tweets i närheten på karta
   – m.m.

   Här finns Tweetie 2 på Appstore

   Svara

Kommentera