Rösta i det lilla bloggpriset (avslutad)


Nu startar omröstningen som kommer att avgöra vilken bloggskribent som ska vinna det lilla bloggpriset och bli den lycklig ägaren av spelet Lips: Number One Hits med mikrofoner till Xbox 360.

Efter en mycket jämn kamp mellan Ett nytt liv och Sharp Gamer så kan vi nu utropa Sharp Gamer som vinnare av det lilla bloggpriset! Grattis Sharp Gamer!

För en vecka sedan utlyste jag en tävling här på bywire.se. Första steget var att samla in nomineringar på bra bloggar. Vi går nu in i fas två, där vi nu ska avgöra vilken blogg som ska vinna äran och spelet. Omröstningen pågår till och med lördagen den 20:e februari och du kan givetvis rösta på flera bloggar om du så skulle önska.

Namnen på bloggarna är klickbara (så att du enkelt kan besöka var och en innan du bestämmer dig) och du kan läsa motiveringarna för varje blogg på sidan där jag utlyste tävlingen. Så, uppmana dina vänner att rösta. Må bästa blogg vinna!

18 tankar kring ”Rösta i det lilla bloggpriset (avslutad)

 1. Pingback: Nominerad till ”Lilla bloggpriset” !!!! « Ett nytt liv…..

 2. Alexander Sjöström

  Hej Bywire. Sharpgamer upplever just nu mycket trafik och det har blivit lite problem. Det kommer upp så fort som möjligt. Tar några minuter!

  Med Vänliga Hälsningar / Alexander Sjöström, Fagersta!

  Svara
 3. Pingback: Vote for us! « SharpGamer

 4. Pingback: Fonemer… « Ett nytt liv…..

 5. Pingback: En slängpuss… « Ett nytt liv…..

 6. Pingback: Heja sverige…. « Ett nytt liv…..

 7. Pingback: SvD har fel om FRA som kränker mänskliga rättigheter « Calandrellas blogg

 8. Pingback: Sista dagen att rösta…. « Ett nytt liv…..

 9. Alexander Sjöström

  Sharp Gamer har ett stort nätverk med ungdomar runt om i hela Sverige. Vi vill tacka alla och att vi blev nominerade. Tack för alla röster och det kommer bli ännu mera. Jag har hela dagen på mig.

  Svara
 10. Pingback: Tack för priset Bywire! « SharpGamer

Kommentera