Tävla om Lips Number One Hits med mikrofoner till Xbox 360


Var med och tävla i det lilla bloggpriset och vinn Lips: Number One Hits med mikrofoner. Tävlingen pågår till och med den 20 februari. Nomineringar mottages från och med den 4 februari.

Jag var en av dem som fick chansen att gå på 2009 års Superbrand Awards. Som på varje gala med rang delades det givetvis ut en goodiebag. En av sakerna som ingick i denna påse var spelet Lips: Number One Hits med mikrofoner (xbox 360).

Nu är det så att jag inte har något Xbox 360 och jag har ingen plan på att köpa ett heller. Så varför inte arrangera en tävling där du som bloggare kan vinna spelet?

Den 3:e februari avgjordes tävlingen det stora bloggpriset. Min favorit vann givetvis inte (förlåt, men grattis Moderskeppet!) och jag vet att det finns många bloggare uti i bloggosfären som inte nådde upp till nomineringsgränsen men som ändå borde få chansen att vinna något slags pris för sin journalistiska insats.

Därför så inför jag nu tävlingen det lilla Bloggpriset!

Det lilla bloggpriset

Från och med i dag fram till och med den 12:e februari tar jag mot nomineringar på bloggare som borde vinna det lilla bloggpriset, skriv dem som en kommentar nedan, motiver gärna. Det finns bara en kategori och det är bloggare. Du kan givetvis nominera dig själv och det finns ingen begränsning på antalet nomineringar som du får göra. Alla nominerade kommer att få vara med i tävlingen (med undantag för erotiskt och hatiskt innehåll o.s.v.).

Den 13:e februari läggs en omröstning upp på bywire.se där du sedan kan rösta på din kandidat (eller dig själv). Omröstningen pågår en vecka och vinnaren presenteras på lördag den 20 februari. Vinnaren blir den lyckliga ägaren till ett exemplar av Lips: Number One Hits med mikrofoner, plus den stora äran givetvis. Let the game begin.

Lycka till!

9 tankar kring ”Tävla om Lips Number One Hits med mikrofoner till Xbox 360

 1. ann-sofi

  jag nomenierar min kompis helena det är coolt att vara 48år med hoppas att ni har rätt åsikter om mej

  Tyvärr skrev du ingen adress till bloggen som du nominerade. Jag behöver den om bloggen skall kunna vara med. – Tommy

  Svara
 2. Ann-Katrin nnamaka

  Jag nominerar min egen blogg ” Den riktiga basketmamman”. Den handdlar om mitt liv som mamma till fyra vuxna barn alla elitspelare/basketproffs, Jag skriver om mitt eget liv också och det är ingen modeblogg, ingen hipp blogg men en om mitt dagliga liv som just den riktiga basketmamman. Jag har ganska många dagliga läsare och det är kul att skriva om alla mammors stolthet -Barnen

  Svara
 3. Mia

  jag vill nominera en underbar blogg som handlar om Max med det lilla xtra. Han föddes med Downs sydrom och hjärtfel och hans mamma skriver som deras underbara vardagsliv. Man blir på så bra humör varje gång man besöker sidan =)

  Kolla in: http://ettnyttliv.wordpress.com/
  så ser ni själva varför det är den bloggen som absolut ska ha det ”lilla bloggpriset”.

  / Mia

  Svara
 4. Elina Dahlgren

  Hej!

  Vilken kanon bra tävling du fixat 🙂 Jag skulle jätte gärna vilja ha detta spel! Jag köpte ett xbox 360 till min sambo i julklapp, men han har ju bara jätte dåliga krigsspel som bara killar gillar :S

  Så jag skulle bli super glad om jag vann, så jag får träna upp sångrösten lite 😉 Hehe

  Jag nominerar mig själv! 🙂 Min bloggadress är http://www.xxelinaxx.blogg.se

  Där skriver jag om mitt vardagsliv här uppe i kalla norrbotten, lite mode, lite resor, lite tävlingar m.m. En salig blandning helt enkelt 🙂

  Svara
 5. Pingback: Rösta i det lilla bloggpriset (avslutad) | bywire.se

Kommentera