Boka flygresan via twitter

Är du resenär och aktiv på Twitter? Då är du bara en tweet borta från en resebokning. Det är nämligen inte svårare än så att boka en resa via MrJets nya bokningskanal.

MrJet har tidigare visat att de är bra på att använda sociala medier i sin marknadsföring. Nu har man tagit ett nytt steg i sin utveckling och börjat erbjuda resebokningar via twitter.

För att börja boka en resa behöver du bara tweeta ett önskemål till @MrJet_BokaResa. Alla MrJets produkter, flygbiljetter, hotell, hyrbilar och paketresor, är bokningsbara. Ingen bokningsavgift tillkommer och trygghetspaketet Saferide ingår utan extra kostnad. Kanalen bemannas på vardagar mellan kl. 9.30-16.30 av MrJets resesäljare.

Den nya twitterkanalen behandlar endast resebokningar. För nyheter, tips och erbjudanden kommer MrJets vanliga twitterkanal, twitter.com/MrJet_Sverige, att fortsätta som vanligt.

Det här är verkligen ett nytt och intressant sätt att använda sociala medier. Frågan är hur effektivt det kommer att vara. Vad tror du? Kommer det här bli en använd kanal för att boka resor eller är MrJet bara ute efter bra PR i webbvärlden?

Oavsett så tycker jag att MrJets satsning är värd att hyllas. Alla innovativa idéer där företag försöker öka tillgängligheten för, och hitta nya kommunikationsvägar till sina kunder är intressanta. Nu är det bara att följa MrJets utveckling och hoppas på att det ger resultat. Bra jobbar MrJet.

Du hittar MrJets nya twitterkanal för resebokningar här: http://twitter.com/MrJet_BokaResa

2 tankar kring ”Boka flygresan via twitter

  1. Hotell Göteborg

    Jag håller med om att detta initiativ av Mr Jet ska applåderas, oavsett hur utkomsten blir. Enligt min mening verkar det som om fler och fler större företag öppnar ”butiker” och bokningsmöjligheter via sociala Medier; om det är en ”trend” eller starten på något helt nytt och bärkraftigt rent affärsmässigt, ja, det återstår att se. Jag läste exempelvis ganska nyligen, tror det var på Trawelnews.se, att Resia ska öppna en butik på Facebook för resebokningar – och att de ska jobba med unika erbjudande med korta bäst före datum på sin FB-sida. Ska hursomhelst bli intressant att följa detta framöver.

    Svara

Kommentera